Serveis

L’associació, desde la proximitat, i amb la possibilitat de conectar pacients i compartir experiencies amb altres pacients i cuidadors, donarà als serveis aquí presentats un valor afegit i de continuitat al suport de la persona. En una associació d’afectats el millor servei que pot donar és el de crear/propiciar situacions, ambients i entorns per contactar i compartir experiencies.

Sessions de fisioteràpia

Aquestes sessions en grup serviran per prendre consciència del propi cos, potenciar la pràctica d’activitat física, millorar les postures corporals i la marxa, millorar la mobilitat en general i específica i treballar la coordinació a través del moviment.

Són sessions en grup dirigides per un fisioterapeuta. Es realitzen de manera setmanal, cada dilluns a les 11.00h, amb una durada de 50 minuts.

Dates: Les hem reiniciat l’ 1 de juny 2020
Lloc: Tonus Fisioteràpia, carrer Mercè Rodoreda 2 Tarragona.
Preu de l’activitat: gratuïta per a socis de l’associació i afectats per l’ictus.
Inscripcions: Tel. 644 867 850

Amb el suport de projecte VIURE DESPRÉS D’UN ICTUS. Promoció de l’autonomia i atenció a la discapacitat i a la dependència

Trobades i grups d’ajuda

Una vegada al mes es realitzen trobades d’afectats i familiars a la seu de l’associació, per posar en comú el dia a dia, informar i assessorar als nouvinguts, i, sobretot, ub foro per poder compartir experiencies que, de ben segur, són d’ajuda directa als afectats i les seves families.

Lloc: Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, Camí Pont del Diable s/n Tarragona.

Activitats d’integració dels afectats i familiars en activitats sòcio-culturals habituals

Organitzem diverses vegades al llarg de l’any sortides en grup de caire cultural i gastronòmiques per diferents indrets de la nostra demarcació. Son sortides, que d’una forma colectiva i interactiva milloren la capacitat d’adaptació a l’entorn de tots els nostres socis afectats. A més, també, en un ambient d’oci on es creen informalment uns bons moments per a conectar i compartir experiencies.

Enllaços d’interès